Categorii

Carbuni Narghilea Tom Cococha Diamonds

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Diamonds
  • Tom Cococha Diamonds, dupa cum sugereaza si numele, este gama premium a carbunilor din cocos aflati pe piata, fiind cel mai calitativ, atent prelucrat si taiat carbune din casa Tom Cococha. Ambalajul in sine prezinta o nota de lux asupra atentiei acordate acestui tip de carbune.
  • Obtinuti 100% din coaja de nuca de cocos, nu contine sulf, ardere curata fara gust si miros, economic si ecologic, fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Dupa cum arde, carbunii din cocos natural lasa reziduri foarte mici, cenusa cantareste doar 5% din greutatea carbunelui initial, 80% mai putin fata de un carbune obisnuit.
  • Carbunele se pregateste pentru aprindere cu un cleste pentru carbuni, se tine la flacara deschisa sau ideal ar fi un arzator pentru carbuni, timp de 10 – 15 minute schimbandu-se permanent pozitia pentru o aprindere uniforma. Nu produce nici o scanteie in procesul de aprindere sau utilizare. Timpul de ardere este de pana la 130 minute. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea.
Pretul afisat este pentru un pachet cu 54 tablete carbuni.Tara de provenienta : Germania

Scrieti o recenzie

Carbuni Narghilea Tom Cococha Diamonds

Carbuni Narghilea Tom Cococha Diamonds

30 Produse asemanatoare
Produsul a fost adăugat cu succes la compararea produselor.